Reparatörer Dagskift Södertälje

... ArbetsuppgifterSom reparatör kommer du att arbete med avhjälpande och förebyggande underhåll samt felsökning av fordonstypen X60. Arbetet rör digitalteknik, elektronik...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som reparatör kommer du att arbete med avhjälpande och förebyggande underhåll samt felsökning av fordonstypen X60. Arbetet rör digitalteknik, elektronik och mekanik.

Arbetet innebär i korthet:
Reparationer av fordonen till pendeltågen
Akuta underhållsarbeten samt underhåll baserat intervaller på tid eller km
Felsökning av system efter kretsschema.
Kan förekomma arbete med svarvning av hjulen och iordningställande av tåg inom depå (växling)

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som reparatör utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du tar tag i saker på eget initiativ och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du kommer få ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga. Du behöver även kunna arbeta självständigt.

Vidare har du:
Minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning där ellära har ingått.
Någon form av erfarenhet från mekanisk, elektrisk eller digitaltekniskt arbete.
God datavana för att kunna hitta i dokumentation samt rapportera utfört underhåll.
Erfarenhet av tågteknik är meriterande.
God förståelse för teknisksvenska i tal och skrift - instruktioner är skrivna på svenska och måste förstås. Det kan även förekomma text på engelska

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi har depåer på nio olika platser i Stockholm varav tre pendeltågsdepåer i Bro, Älvsjö och Södertälje. Nu söker vi efter flera reparatörer till alla pendeldepån i Södertälje. Du rapporterar till produktionschef och tjänsten av ser heltid med tider förlagda antingen på dagtid (dag och kväll). Helgarbete förekommer i alla tjänster.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Inget personligt brev behövs.

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Som nyanställd får du en internutbildning i form av både teori och praktik av oss. Du får från en handledare som stöttar dig i det praktiska arbetet och när du har uppnått målen (ca 4-6 mån) kan du arbeta mer självständigt som reparatör. Intern fortbildning ges löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse med rekryterande chef.

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-16
Referensnummer: C108036

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Tech Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen