Instruktionsförare MTR Mälartåg! i Stockholm

... Till oss på MTR Mälartåg söker vi dig som idag är lokförare och antingen vill utvecklas och utbilda dig till instruktör eller som idag jobbar som instruktör....

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Till oss på MTR Mälartåg söker vi dig som idag är lokförare och antingen vill utvecklas och utbilda dig till instruktör eller som idag jobbar som instruktör. Meriterande är om du har erfarenhet från vårt verksamhetsområde samt fordonstyperna ER1 och Regina.

Som instruktionsförare hos oss på MTR Mälartåg leder du utbildningar med ett säkerhetsmässigt innehåll för våra lokförare. I uppdraget ingår också att examinera personal som ska arbeta med uppgifter av betydelse för trafiksäkerheten samt att utföra trafiksäkerhetsfortbildning för personal i operativ trafiksäkerhetstjänst med avseende på praktiskt utförande av olika arbetsuppgifter, s.k. uppföljning. Därtill kan även andra uppdrag med koppling till trafiksäkerhet förekomma. En viktig del i arbetet är att noggrant bedöma och återkoppla varje enskilt moment i en utbildningssituation samt att bidra med expertis och kompetens till platscheferna. I syfte att upprätthålla egen kompetens ingår också regelbunden utövning av egen körning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som uppfyller nedan:
Innehar giltig lokförarbehörighet
Är positiv och trivs mycket bra i din yrkesroll
Är ansvarsfull, noggrann och inger förtroende hos kollegor
Tycker om att lära ut teoretiska och praktiska färdigheter
Trivs med att vara en förebild och arbetsgivarrepresentant inför elever och kollegor

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fantastiska kollegor. Vi har en vänlig miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Våra fyra värderingar genomsyrar vår vardag. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet, spännande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka din personliga utveckling och framtid inom koncernen.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. Läs mer om oss på

Välkommen med din ansökan!
Vi hoppas att du vill följa med oss på resan. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi kommer att göra urval löpande så skicka gärna in din ansökan direkt.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-01-31

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-24
Referensnummer: C108505

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Peter Dumky Platschef MTR Mälartåg

    Mail:

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen