Inaktiv platsannons

Kundansvarig säljare i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kundansvarig säljare

Sökes till Göteborg, Borås, Trollhättan

Nu förstärker vi vårt team i väst med ytterligare en kundansvarig säljare (KA)! Du är den första våra kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i vårt lag när det gäller kundernas kundupplevelse. Visst låter det som en spännande och utmanande roll?

Om rollen
Som KA kommer du att arbeta med bearbetning av våra stora kunder inom bygg- och anläggningsbranschen samt bearbetning av nya potentiella kunder och projekt. Du erbjuder våra kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och matchar detta mot vår portfölj av produkter och tjänster. Tillsammans jobbar vi som en enhet mot våra kunder. Du utgår från någon av våra kundcenter i Göteborg, Borås eller Trollhättan och kommer att arbeta inom vår region.

Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och gärna från uppsökande försäljning. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande.

:

Fredrik Olsson

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.


Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-20

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis