Montör/Reparatör i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Montör/Reparatör

Sökes till Malmö

Vi söker nu en ny montör/reparatör till Lambertsson Kran i Malmö!

Om rollen

Som kranmontör hos oss åker du runt i region Syd och monterar kranar & hissar på arbetsplatser inom byggbranschen. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar, där det ställs höga krav på ansvarstagande och servicetänk. Ditt arbete består främst av att montera och demontera olika typer av byggkranar och bygghissar. I arbetet ingår även viss felsökning, reparation och service av maskinerna. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt.

Om dig

För att passa till den här tjänsten har du någon form av teknisk bakgrund. Du gillar att ta ansvar och har förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en hög grad av servicekänsla. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är meriterande, men inget krav då du kommer att få en verksamhetsanpassad utbildning för våra kranar och hissar. Du behöver vara bekväm med arbete på hög höjd. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer. För att trivas i denna roll har du ett genuint tekniskt intresse och lär dig gärna nya saker. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel och tycker om att samarbeta. Hos oss får du ett varierande, roligt och stundtals utmanande arbete med mycket frihet under ansvar.

Vi lever efter våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Tjänsten kankomma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag. 

person:

Magnus Jönsson, regionchef

Tel: 0733-84 8800

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2023-01-13

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen