Inaktiv platsannons

Beredare i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Beredare

Sökes till Helsingborg

Ta chansen att bli en del av ATS- ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda.  
Vi vidareutvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara med och bidra i detta viktiga arbete. 


Om tjänsten

Som beredare på ATS kommer du att ha en viktig roll, ditt ansvar kommer att vara inom alla förekommande arbeten med beredning av lokalnätsanläggningar för eldistribution 0,4-40 kV. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten. Du arbetar med flera projekt samtidigt och hanterar deras framdrift.


Din profil
Vi ser gärna att du är diplomerad EBR-beredare samt innehar några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Även du som är erfaren distributionselektriker och känner dig mogen att ta nästa steg i din utveckling är välkommen med din ansökan.

Det är meriterande om du har erfarenhet av EBR.   

Körkort B är ett krav.

Personlighet och kompetenser
Vi söker dig som trivs i rollen med stort ansvar och som motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten. Du trivs i rollen som spindeln i nätet och att hantera flera och olika frågor parallellt.
Därtill har du god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer. Du agerar med säkerheten i fokus. Stor vikt läggs vid din personlighet. 
Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.



Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef, Kent Svensson 072-5334448.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-31

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)