Träarbetare i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare

Sökes till Ängelholm, Helsingborg

Vill du vara en del av samhällsutbyggnaden och en del av vår gemenskap? Då är du den vi söker. Just nu behöver vi komplettera vårt team inom Peab Byggservice i nordvästra Skåne.

Om tjänsten
I rollen som träarbetare på Peab Byggservice arbetar du med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Du kommer att vara den främsta kontakten gentemot kunder och underentreprenörer vilket ställer krav på din sociala förmåga och att du trivs med att samordna och planera dina arbeten. Det är också av stor vikt att du känner dig bekväm med att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Våra geografiskt huvudsakliga arbetsområden är Båstad med omnejd, Ängelholm och Helsingborg. Placeringsort för tjänsten kan vara Ängelholm eller Helsingborg.


Kravprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom byggservicebranschen. Yrkesbevis som träarbetare är ett krav och flerårig praktisk erfarenhet är meriterande. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel, prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det krävs att du gillar att arbeta både ensam och i lag med andra.

Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande, är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa.

Körkort B är ett krav.


Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen att skicka in din ansökan.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Rikard Borgström, 0733 37 56 20 eller HR-partner Ida Lindahl, 0725 33 33 77.

Kika gärna in på  och träffa några av våra kollegor.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-20

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen