Trädgårdsarbetare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Trädgårdsarbetare

Sökes till Stockholm

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park, vägdrift och yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten

Vi söker nu trädgårdsarbetare till Stockholmsområdet - både Västerort och City. 

Som trädgårdsarbetare hos oss kommer du bland annat att arbeta med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. 

Om dig

För denna tjänst är det ett krav på trädgårdsutbildning alternativt att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av kvalificerat trädgårdsarbete.

Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och trivs att arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du trivs med trädgårdsarbete och har en positiv inställning kombinerat med ett glatt humör. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig. B körkort är ett krav i tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-11

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen