Inaktiv platsannons

HR Partner i Västerås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

HR Partner

Sökes till Västerås

Vill du vara med och bygga laget som bygger framtidens samhälle i Västmanland? Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Just nu behöver vi förstärka vårt team med en personlig och jordnära HR Partner.

HR teamet på 9 personer stödjer linjen i ett geografiskt område från Sälen till Kalmar. Den här tjänsten med placering i Västerås fokuserar på Västmanlands tre arbetschefsgrupper med cirka 180 anställda.

Peabs viktigaste resurs är medarbetaren så ditt uppdrag och arbete är en nyckelposition för att verksamheten ska lyckas. Vi är en efterfrågad och mycket uppskattad stödfunktion så du blir högst delaktig och involverad i den operativa verksamheten.

Rollen är väldigt bred och innehåller alla delar kring inom HR. Ett särskilt område att nämna är arbetet med vår löpande kompetensutveckling och karriärutveckling för våra medarbetare.

Förutom de närmsta HR kollegorna placerade runt om i mellersta Sverige så finns supportfunktioner och nätverk till din hjälp. Utöver det lokala arbetet finns det möjlighet att ingå och jobba i utvecklingsprojekt inom HR området så vi lyckas i vårt mål att vara den bästa arbetsplatsen.

För att lyckas i jobbet har du förmåga att proaktivt driva HR arbetet framåt i nära samarbete med våra chefer. Du tar initiativ med en hög servicegrad och du klarar hantera snabba förändringar i det operativa arbetet. Du har jobbat inom HR under några år och du har grundläggande kunskaper inom HR såsom beteendevetenskap, arbetsrätt, kollektivavtal och rekrytering. 

Du rapporterar till HR chef som sitter på distans. Dagligen jobbar du nära våra tre arbetschefer och deras platsledningar runt om i Västerås och Sala. Tjänsten kräver körkort samt tillgång till bil.

Vid frågor vänligen kontakta HR chef Lars Erik Magnusson 072-533 76 45.

Tjänsten tillsätts löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-22

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis