Inaktiv platsannons

Maskinförare i Trollhättan

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Maskinförare

Sökes till Trollhättan, Vänersborg

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar til att uppnå bästa resultat för våra kunder. Vi behöver nu förstärka vårt team inom Råvaruförsörjning och söker därför efter en yrkesskicklig hjullastarförare till vår anläggning vid Kobergskrossen.


Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta vår in- och utlastning av material på anläggningen. I arbetet ingår såväl hantering av krossmaterial som återvinningmaterial och överskottsmassor, samt löpande underhåll av maskinen och utrustning. Arbetet utgår från anläggningen i Trollhättan och du kommer vara företagets ansikte utåt mot våra kunder och representera Swerock.

 

Vem är du?
Vi söker dig som är en god lagspelare med god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du prioriterar alltid din egen och andras säkerhet och är ordningssam. Du arbetar på ett effektivt sätt där du är van att arbeta utifrån uppsatta produktionsmål. Som person är du självgående i ditt arbete och trivs med att arbeta med service och ha kontakt med kunder. Ett krav för tjänsten är att du har yrkesbevis för hjullastare samt B-körkort. Meriterande är om du har branschvana från industri och/eller inom återvinningsverksamhet.

Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innanan sökningstiden har löpt ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Anders Lans, 0725-33 53 37.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-27

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis