Inaktiv platsannons

Lilla Harrie Valskvarn söker Silooperatör till kvarnen i Lilla Harrie i Eslöv

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Lilla Harrie Valskvarn söker Silooperatör till kvarnen i Lilla Harrie

 

Arbetsbeskrivning

Lilla Harrie Valskvarn söker en medarbetare till vår Siloshantering i Lilla Harrie. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera hela processen från inkommande spannmål till färdiga spannmålsblandningar, till levererat mjöl. Då verksamheten är livsmedel klassat och läggs stort fokus för att upprätthålla höga krav på kvalitet och hygien. Detta ställer krav på renlighet vilket innebär att en del av arbetet är att städa kontinuerligt. Hela processen styrs och övervakas med modernt styrsystem på datorer.

 

Arbetet innebär

Arbetet innehåller både självständigt arbete och som del i en grupp.

Arbetsuppgifterna består i att övervaka och styra spannmålsflödet i våra två egna anläggningar i Skåne, Lilla Harrie och Eslöv. Det innebär bland annat att ta emot dagliga inleveranser och starta/stoppa interntransporter mellan egna silos och andra anläggningar. Eftersom det är livsmedel vi hanterar är provtagning och analyser av inkommande spannmål, att genomföra dessa prover en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna.

All start/stopp av transporter och analyser sker i datormiljö så därför ställs krav på att du har datorvana och är bekväm med att hantera detta. Det förekommer även en hel del arbete ute i verksamheten.

 

Vem söker vi

Vi söker dig som har erfarenhet som processoperatör sen tidigare, gärna inom spannmålshantering men även från annan livstillverkning då förståelsen för processflöde är det viktiga. Att du är noggrann, positiv och har ett engagemang/driv att lära dig vår process värdesätter vi högt. I ditt arbete kommer du ha flera processer i gång samtidigt vilket innebär att du måste ha förmåga att planera och prioritera.

Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad då arbetet innehåller viss del av lättare mekaniska underhåll och reparation, och att du ser långsiktigt på denna tjänst.

Arbetet sker på dagtid med reservation för spannmålsskörden (slutet juli/augusti) då skiftarbete är ett måste. Visst helgarbete kan förekomma övrig tid på året.

B-körkort är ett krav. Truckkort och/eller lastmaskinförarbevis är meriterande.

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eslöv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis