Inaktiv platsannons

Tågstädning Göteborg

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Göteborg. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?
Vi har fått tillökning! Från och med mitten av december utökas vår befintliga verksamhet i Göteborg. Där vi skall starta nytt uppdrag att i börja städa Öresundstågen. I och med detta så söker vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

Vi söker dig som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare utför man städning av tåg samt angränsande servicearbeten. Körkort (manuell växel) är ett krav då du kommer att förflytta dig med depåbil i tjänsten. Tiderna innefattar arbete i skift på dag, kväll, natt samt helg då verksamheten bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 

Tjänsterna vi erbjuder gäller i första hand dig som vill arbeta extra i form av visstidsanställning vid vakanser och arbetstoppar.
I form av visstidsanställning,
men det finns ev även chans för tillsvidareanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.
Observera att tjänsterna ibland kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:

  • Ha genomgått grund- och gymnasieskola
  • Ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Vara noggrann och punktlig
  • Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
  • Ha körkort 

Det är extra plus om du:

  • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, genom Reachmee.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb