Vi söker Kockar till Gothia Towers restauranger i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker Kockar till Gothia Towers restauranger

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu kockar med genuint intresse och passion för matlagning!

Vem är du
Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig och van vid ett högt tempo. Vi ser gärna att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet bakom dig som kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang i ett arbetsteam.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100%, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. 

Vi har kök igång från tidig morgon till sen kväll. Tillsammans med dig diskuterar vi fram vilken matlagning som passar dig bäst. Vi kan erbjuda tjänster i vårt frukostkök, i vår bankettverksamhet, i vår lunchverksamhet eller i våra publika restauranger Corner, West Coast, Heaven 23 & Twenty four Seven. 

Under ledning av vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson blir du en del av köksteamet. Fredrik var under 8 år medlem i Svenska Kocklandslaget och vann Culinary World Cup 2018.   

Ansökan
För att söka denna tjänst behöver du inte skicka in ditt CV eller personliga brev. I denna ansökningsprocess kommer du istället få genomgå ett ansökningsformulär med ett antal frågor baserade på vår kravprofil för tjänsten. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du sedan bli kallad på intervju. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”sök jobbet”.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen