Inaktiv platsannons

Guest Service Supervisor sökes till Gothia Towers i Göteborg

Om tjänsten

Guest Service Supervisor sökes till Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Vår Guest Service avdelning ansvarar för att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Det är vi i Guest Service som välkomnar våra gäster vid entrén och är behjälplig i allt från parkeringsservice till bagagehantering. Under gästens vistelse hjälper Guest Service till med allt som gästen önskar såsom att boka bord, hjälpa till på hotellrummet, boka biljetter till en föreställning och diverse turistinformation.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
I rollen som Supervisor arbetsleder du ditt pass och ser till att rutiner efterföljs och dagens uppgifter blir genomförda. Du agerar bollplank vid tillfällen där snabba beslut behöver tas, tex vid eventuella klagomål. Du agerar också som stöd till kollegor samt håller i upplärning för ny personal.   

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Andra egenskaper vi söker är en glad och prestigelös person som älskar service och som är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.  

Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete inom större hotell eller liknande och gärna även från en arbetsledande funktion. Vi ser också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du rapporterar till vår Guest Service Manager. 

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats med många möjligheter att både bredda kunskap och erfarenhet men också att utvecklas som ledare.

Vi är en stabil och trygg arbetsplats som följer kollektivavtal. Tjänsten är tillsvidare 100% inom avtalsområde Visita Unionen på heltid med tillträde snarast möjligt. Arbetstiderna variera, och är både dagtid, kvällstid och varannan helg.

Välkommen med din ansökan senast den 20 november, men vänta inte med att söka då rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

För frågor om tjänsten, kontakta: Amanda Holgersson, Guest Service Manager, amanda.holgersson@gothiatowers.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde November 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/210

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)