Inaktiv platsannons

Vi söker nu en Kitchen Sustainability Coordinator i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker nu en Kitchen Sustainability Coordinator

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Som Kitchen Sustainability Coordinator kommer du ingå i avdelningen Culinary Kitchen. Culinary Kitchen består av alla våra kök och är den avdelning som ansvarar för all mat som lagas och serveras på våra ytor som sträcker sig över 50000kvm. Inom Culinary Citchen jobbar vi med utveckling av vårt kulinariska utbud inom alla våra verksamheter. Allt från våra mässcaféer, privata kongresser och banketter till våra publika restauranger. Avdelningen är under ständig utveckling och vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt fortsatta arbete för en attraktiv och hållbar mötesplats.

Arbetsuppgifter
I rollen som Kitchen Sustainability Coordinator kommer du tillsammans med vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson samt vår strategiska inköpare arbeta med frågor som rör våra inköp av råvaror. Du kommer även säkerställa att vi optimerar användningen av våra råvaror och minskar vårt matsvinn. Några andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är följande:

  • Koordinera vårt inköpssystem för alla våra kök
  • Utbilda våra medarbetare i vårt inköpssystem.
  • Klimatberäkna våra menyer för att ge Co2E avtryck
  • Administrera, utbilda och följa upp vårt arbete med matsvinn
  • Ansvara för koordinering när vi ska upphandla nya produktgrupper
  • Ansvara för våra projekt där vi skänker mat till välgörande ändamål

Vem vi söker 
Vi söker dig med stor vana av inköpsansvar inom restaurangnäringen. Vi ser gärna att du brinner för hållbarhetsfrågor och att vällagad mat är ett stort intresse för dig. Du har ett gott affärsmannaskap och helhetstänk med en förmåga att hitta nya vägar fram för att skapa effektiva råvaruinköp. Vi tror att du är analytiskt lagd och gillar att strukturera och skapa förutsättningar för att andra ska kunna prestera på bästa sätt. Förmåga att under stundtals tidspressade situationer kunna fatta rationella beslut är viktigt.

Du gillar att arbeta i team och tillsammans med andra nå uppsatta mål. Organisationsförmåga och positiv inställning till förändringar och nytänkande är andra viktiga egenskaper. Som person är du service- och utvecklingsinriktad. Svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Extra meriterande är om du tidigare arbetat i FreshX men inget krav.

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 700 härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod.  

Tjänsten är tillsvidare 100% och arbetstiden är förlagt dagtid måndag till fredag.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!   

Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Andersson på telefonnummer 031-708 85 87 eller fredrik.andersson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.
Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/212

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis