Inaktiv platsannons

Underhållstekniker till Monteringsfabriken i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vill du utveckla för att göra livet enklare?

På Volvo Cars har vi i uppdrag att förenkla människors liv. Istället för att starta med utvecklingen av tekniken och få människorna att anpassa sig till den, så designar vi våra bilar och dess tekniska lösningar kring och för människorna istället. Vi skapar för att kunna ge alla människor en säker, hållbar och bekväm mobilitet. Vill du bli en del av oss?

 

Vad erbjuder vi?
Produktion är uppdelat i tre fabriksområden: Karossfabrik, Måleri- och Monteringsfabrik. Vi söker nu en Underhållstekniker till Monteringsfabriken inom el-automation, alternativt mekanik/hydraulik.

Som Underhållstekniker arbetar du med att säkerställa produktionsutrustningens tekniska driftsäkerhet genom utförande av avhjälpande och förebyggande underhåll. I uppgiften ingår också utredningsuppdrag avseende tekniska störningar samt att genomföra ombyggnads- och förbättringsarbeten i produktionsutrustningar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktion samt i ett flertal nätverk inom olika organisationer och leverantörer.

Den högautomatiserade produktionsutrustningen i monteringsfabriken består av PLC-system, robotar, transportsystem, dragare och produktanpassad mekanik. Då systemintegrationen är hög, kommer du som Underhållstekniker att arbeta i många olika typer av produktionsutrustningar.

 

Du och dina kunskaper

Vi vill att du har som lägst gymnasieutbildning inriktad mot industriautomation/El-styr alternativt mekanik/hydraulik och teoretisk el-kompetens (motsvarande allmän behörighet). Du har också praktisk erfarenhet från underhållsarbete inom el/IT, industriautomation och/eller verkstadsarbeten.

Arbetet kräver B-körkort, goda kunskaper i engelska och god PC-vana inom både mjukvaru- och hårdvaruområdet. Har du kunskap/erfarenhet inom PLC- och robotprogrammering samt underhållssystemet Maximo ser vi det som meriterande. Även kunskaper kring produktions – och underhållsprocesser samt VCMS är något vi värdesätter högt. 

Tjänsten är förlagd på 2-skift alternativt fast nattskift.

 

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dig som person. Du anser att ett bra samarbete är en förutsättning för att driva arbetet framåt och du har god social förmåga. Du älskar att lösa problem och har en stark analytisk sida.

Arbetet är händelsestyrt och ställer höga krav på flexibilitet, så för att du ska trivas i rollen krävs det att du är öppen för förändringar och van att prioritera om. Du är kvalitetsmedveten och arbetar strukturerat, med fokus på säkerhet.

 

Nyfiken på att veta mer?
För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta:

Rekryterande chef Marinel Zgrda, 072 366 41 63 eller
Nils Lansinger, Supervisor, 076 621 03 98 eller

För information som rör rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Ida Hellberg via mail: .

Vi vill att du söker via rekryteringssystemet senast 18 november 2022. På grund av GDPR-lagen behandlar vi inte ansökningar som kommer in via mail.

 

Vilka är vi?
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis