Inaktiv platsannons

Operatörer/Montörer till Elmotor montering Volvo Cars Skövde i Skovde

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa förändring tillsammans. 
Ingenting går upp emot att få vara en del av positiv förändring. Vi befinner oss mitt i en spännande resa, där vi arbetar tillsammans i en snabb global miljö och utvecklar vår verksamhet ur alla aspekter och inom alla områden.

 

Vad erbjuder vi
Volvo Car Propulsion Components (VCPC) har som inriktning att du som operatör ska ta ett allt större ansvar för den dagliga produktionen samt driften. Det innebär att samtidigt som du ansvarar för den löpande produktionen tar du tillsammans med laget allt större ansvar för att lösa problem och förbättringar kopplat till underhåll, produktionsteknik och kvalitet. Där är ditt personliga engagemang och ansvar viktigt. Du vill engagera dig, ta ansvar och utveckla dig själv. 

 

Nu behöver vi rekrytera operatörer till vår nya Elmotor produktion MEP Gen 2 och fortsätta in i framtiden. Arbetet innebär skiftarbete.

 

Vi värderar mångfald högt. Det innebär att dina kollegor och ledare kan ha en helt annan bakgrund än den du själv har. Det kan handla om ursprung, religion osv. Respekt för individen och för den uppgift som var och en har att utföra gäller hos oss.

 

Vad kommer du att utföra 
Som medarbetare hos oss ingår monteringsarbete av elmotorer i en ren och fin produktionsmiljö. Inledningsvis kommer du genom manuellbyggnation av förserier och testmotorer vara en del i arbetet utöver testkörning och idriftagning av ny maskinutrustning. 

 

Som operatör arbetar du med montering av motorer med hjälp av maskiner. Det innebär att köra, övervaka och förvalta ett ägandeskap av produktionsmaskiner med avseende på kvalitet och effektivitet. Du bidrar kontinuerligt till ditt lags framgång genom att du i ditt dagliga arbete följer våra gemensamma arbetssätt och metoder beskrivna i vårt produktionssystem VCMS (Volvo Car Manufacturing System). 

 

I ditt arbete hos oss på Volvo Cars arbetar du aktivt för att bibehålla och förbättra avdelningens mål. Förbättringsarbete är viktigt hos oss och inom ramen för VCMS ger du förslag på och bidrar till utveckling av verksamheten. Med andra ord innebär arbetet att tillverka produkterna enligt kundernas krav och ingå i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

 

Du och dina färdigheter
Du har teknisk gymnasieutbildning eller utbildning inom teknik och produktion genom interna utbildningar. Alternativt en motsvarande yrkeserfarenhet inom området och ett genuint teknikintresse. Du har generella IT-kunskaper och kan göra dig förstådd i tal & skrift på engelska. Körkort är meriterande. 

 

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en person med stort engagemang kring produktion (montering, bearbetning och logistik) och trivs i en miljö där du ständigt får driva förbättringar för att nå en säker och effektiv produktion med hög kvalité. För oss är det viktigt att du är drivande, noggrann och har ett intresse för problemlösning samt förbättringsarbete. 

 

Du har viljan och förmåga att lära dig själv och att lära andra med ett tekniskt intresse i grunden. Är en lagspelare som respekterar, stödjer och inspirerar andra i din omgivning. Du trivs med att samarbete med andra och ser fördelarna av att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. 

 

Nyfiken på att veta mer?
För information kring tjänsten, vänligen kontakta, Superintendent, Sami Kukkonen, 072–3717261 eller Supervisor, Marie Kastebo, 072-391 5391.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta David Thalin, .

 

Sista ansökningsdatum är 20 november 2022. Vänligen notera att ansökningar som inkommer via mail inte kommer att behandlas. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skovde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | IT | Heltidsjobb (erfaren)