Handläggande konstruktör sökes till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med flera kompetenser inom Sweco för att leverera hållbara lösningar till kund? Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta och stora projekt? Vill du göra skillnad och jobba för ett säkrare och tryggare samhälle? Vill du vara med och leda samhällsviktiga uppdrag med fokus på säkerhet? 
Då är du rätt person!

Vi vill förstärka oss med fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Swecos byggkonstruktörer arbetar med projektering i såväl stora som små uppdrag. Just nu söker vi byggnadskonstruktörer till vårt kontor i Eskilstuna.

Din framtida roll
Som handläggande konstruktör hos oss på Sweco kommer du att tillhöra en grupp som arbetar med att utforma tekniska handlingar såsom systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar för olika projekt. Du kommer att jobba tillsammans med en uppdragsledare och ser till att kundens förväntningar uppfylls.  

Du kommunicerar internt och externt för att på bästa sätt bidraga till ett framgångsrikt projekt.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en högskole-/universitetsexamen inom byggnadskonstruktion med minst 5 års arbetslivserfarenhet från branschen.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom Revit, Tekla, från beräkning eller kontakter inom den aktuella marknaden.

Vem är du?
Vi tror att du är van att jobba i team, strukturerad och föredrar att organisera och prioritera ditt arbete. Vidare är du driven, kommunikativ och har god samarbetsförmåga vilket vi ser som avgörande då flera arbetsuppgifter görs i samråd med kollegor och externa aktörer.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Varför jobba hos oss?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2023-02-01. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen