Uppdragsledande konstruktör med fokus på stora uppdrag till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu expanderar vi, och söker därför flera nya kollegor som vill leda våra uppdrag. Vi är ca 65 medarbetare i Eskilstuna och Västerås som har förmånen att leverera helheten till våra kunder, då vi har flera teknikområden som jobbar ihop.

Vill du göra skillnad och jobba för ett säkrare och tryggare samhälle? Vill du vara med och leda samhällsviktiga uppdrag med fokus på säkerhet? Se hit!

Varför jobba hos oss?
Hos oss på Sweco får du jobba tillsammans med andra engagerade kollegor som brinner för att göra skillnad. Vi jobbar i olika typer av uppdrag – allt från tidiga förstudier till framtagning av bygghandlingar och genomförande av utredningar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll och att stärka ditt personliga varumärke.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Vår arbetsplats har vi centralt i Eskilstuna och i Västerås, vilket möjliggör för smidig pendling om du inte redan bor i kommunen. 

Din framtida roll
Som uppdragsledare hos oss kommer du att få leda stora uppdrag. Du kommer att ha ansvar för resursplanering, ekonomi, tidsplaner och teknik. I din roll ingår det även att ta fram ritningar, leda andra och lösa komplexa problem. Vi ser även att du har lätt för att kommunicera internt och externt för att på bästa sätt bidraga till ett framgångsrikt projekt.

Dina erfarenheter
Du bör ha minst 10 års erfarenhet av uppdragsledning inom konstruktion.

Vi önskar att du erfarenhet av att:

  • Leda uppdrag/deluppdrag med många medarbetare
  • Leda deluppdragsledare och/eller teknikansvariga
  • Leda uppdrag med flera teknikområden/discipliner
  • Leda uppdrag som pågår över lång tid
  • Leda uppdrag med medelhög till hög komplexitet och risk

Vem är du?
För att trivas i rollen så tror vi att du är kommunikativ och driven samt har en positiv inställning. Du bör även vara intresserad av att vilja göra affärer samt vårda din relation till kunden. Utöver det bör du kunna växla mellan att arbeta självständigt och i nära samarbete med andra.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2023-02-01. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen