Arkitekt till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och göra skillnad och jobba för ett säkrare och tryggare samhälle? Vill du hjälpa våra kunder med uppgifter inom arkitektur? Då kan det vara dig vi söker!

Varför jobba hos oss? 

Hos oss på Sweco får du jobba tillsammans med andra engagerade kollegor som brinner för att göra skillnad. Vi jobbar i olika typer av uppdrag allt från tidiga förstudier till framtagning av bygghandlingar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll och att stärka ditt personliga varumärke.

Vår arbetsplats har vi centralt i Eskilstuna vilket möjliggör för smidig pendling om du inte redan bor i kommunen.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll 

Som arkitekt på Sweco kommer du exempelvis att:

  • Få möjlighet att jobba med gestaltning i projektens alla skeden 
  • Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
  • Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Ledarskapet 

För mig som person är det viktigt att kunna göra skillnad och att få vara med om att göra dagens samhälle säkrare är något jag drivits av sedan start. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll som ledare är att stötta dig längst med vägen. Jag tror att om vi brinner för det vi jobbar med så är vi beredda att jobba hårt för att nå dit vi vill” Gruppchef Carolina Eklöf. 

Dina erfarenheter

Ex. Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller universitetsexamen inom arkitektur 
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från tidiga skeden 
  • Ev har erfarenhet av att göra beskrivningar-detta är extra meriterande

Vem är du?

För att trivas i rollen så tror vi att du är kommunikativ och engagerad samt har en positiv inställning. Du bör även vara intresserad av att vilja göra affärer samt vårda din relation till kunden. Utöver det bör du kunna växla mellan att arbeta självständigt samt i nära samarbete med andra.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2022-11-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Utöver det kan det komma att bli aktuellt att genomföra en säkerhetsprövning med tillhörande registerkontroll. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen