Inaktiv platsannons

Konstruktör / uppdragsledare inom Styr- och övervakningssystem till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med på resan som konstruktör/uppdragsledare med spännande uppdrag inom området Styr -och övervakningssystem? Är du intresserad av ledning, projektering och att arbeta självständigt? Regionen Fysiskt Skydd söker nu dig som är högskole- eller civilingenjör inom Styr- och övervakningssystem/konstruktion till Eskilstunakontoret.

Varför jobba hos oss? 

I VVS gruppen får du jobba tillsammans med 12 specialister som är mycket kompetenta som uppdragsledare, VVS-konstruktörer, samt styr -och övervaknings konstruktörer. Tillsammans jobbar vi tätt med våra kunder primärt inom säkerhetssektorn och projekten vi arbetar med är i stor utsräckning SUA projekt. Vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på regionen med andra kompetensområden, vilket vi därmed innebär att vi kan erbjuda kunden en helhetslösning.

Vårt kontor är placerat cenralt i Eskilstuna, vilket möjliggör smidig pendling, om du bor i en annan kommun.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll 

Som konstruktör inom Styr- och övervakningssystem kommer du exempelvis att:

  • arbeta med utredningar, förstudier och upphandlingar, projektering och uppdragsledning
  • framtagande av systemlösningar
  • utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
  • upprätta handlingar som, teknisk beskrivning, driftkort, drift -och funktionsbeskrivningar, planritniongar mm
  • det kan komma att förekomma utförande av samordnad provning, samt entreprenadbesiktningar av fastighetssystem
  • ha stora möjligheter att påverka din roll i gruppen

Ledarskapet 

”Varför jobba med mig? Som ledare är jag organiserad, engagerad och lyhörd i det dagliga arbetet. Jag arbetar i tät dialog med gruppen, dagligen. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra, och även ge gruppen möjlighet att ta egna beslut i så stor utsträckning som möjligt. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag ger de personer som vill ta stort eget ansvar, den möjligheten, samtidigt som jag tycker man skall ha möjligheten att ta mindre ansvar om man så vill. Jag försöker även i mitt ledarskap arbeta proaktivt och tydligt i så stor utsträckning som möjlig, för att på så sätt minska risken för missförstånd och att saker ”hamnar mellan stolarna” Gruppchef Mikael Davidsson-Ring.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant teknisk utbildning, eller på annat sätt införsaffat sig kunskap som likställs med examen
  • har tidigare arbetslivserfarenhet från t.ex fastighetsbranshen, eller entreprenadbranschen , som projektledare, byggledare eller konstruktör inom styr- och övervakningssystem
  • extra meriterande är om man har kunskap inom området VVS

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är:

  • kommunikativ och nyfiken
  • lyhörd och engagerad
  • du driver saker från idé till målgång
  • du är prestigelös och tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt, även tvärfunktionellt inom regionen Fysiskt Skydd. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt, då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2022-11-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej