Utredare / analytiker inom Gods & Logistik till Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du sitta i förarsätet när vi transporterar våra kunder in i framtidens hållbara samhälle?

Sweco håller på att bygga upp en grupp som erbjuder kunnande och visioner inom gods och logistik. Vi söker därför en konsult som brinner för att förbättra och utveckla våra kunders transportlösningar.

Varför jobba hos oss?

Swecos medarbetare har tillsammans en bred samlad kunskapsbas från en mängd olika områden. Detta gör att vi alltid kan sätta samman team med all den kompetens som krävs utifrån kundens behov.

Du kanske redan vet att vi rankas som en av de mest attraktiva arbetsgivarna bland landets ingenjörsstudenter? Det som inte syns i de officiella beskrivningarna är vårt arbetsklimat och vår kultur; hur vi bemöter varandra, hur vi utvecklas som individer genom nyfikenhet och genom varandra, och vad som gör att så många trivs på företaget. Det är något vi också är stolta över!

Din framtida roll

Gruppen och konceptet är under utveckling vilket innebär att vi tillsammans med ditt driv och kunnande inom gods och logistik kommer att erbjuda våra kunder lösningar i framkant med din touch. Kunderna kommer från både det privata näringslivet och offentlig förvaltning.

Uppdragen kan omfatta allt från fysisk och strategisk planering till operativt stöd. Några exempel är arbete med innovation och strategier för gods- & logistikhantering, placering av godsterminaler och logistikcenter samt optimering av godstrafikflöden eller alternativa drivmedelslösningar. Många av dessa uppdrag ligger i framkant när det kommer till samhällets logistikutveckling.

Du kommer att arbeta tillsammans med 3 st logistikspecialister (i nuläget) med inriktning inom bland annat HCT (High Capacity Transport), inter- och multimodalitet, citylogistik samt elektrifiering av tyngre transporter inom alla transportslag. Gruppen har såväl ett nationellt som ett regionalt fokus och är för närvarande stationerade i Stockholm och Norrköping.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av gods och smarta logistikflöden samtidigt som du är affärsmässig och månar om kundens behov. Som person motiveras du av variation och viljan att utveckla affären tillsammans med dina kunder och medarbetare.

Du har en utbildning eller arbetslivserfarenhet inom logistik, IT-stöd till logistik, samhällsplanering, samhällsbyggnad, trafikplanering eller motsvarande. Det är meriterande om du har ett etablerat nätverk inom gruppens verksamhetsområden järnväg och/eller gods och logistik men inget krav.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen