Teknikansvarig/Uppdragsansvarig inom VA-ledningsteknik till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och driva några av de stora och utmanande uppdragen för VA? Missa då inte tillfället att komma till oss på Sweco för att vara med och skapa framtiden. Vi skapar morgondagens samhälle – tillsammans!

Vi vill bli fler och tror att du kan bli en nyckelperson i vår organisation. Det här är en inflytelserik roll där du med din erfarenhet kommer få möjlighet bidra genom att driva framstående projekt tillsammans med ditt uppdragsteam. 

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba hos en stor och väletablerad arbetsgivare med en bred kunskapsbas inom VA, ledningsteknik och ledningssamordning. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning till projektering i olika skeden, samt byggledning och besiktningar.

Vi är en av de största VA-organisationerna i Sverige. Utöver de lokala kollegorna hamnar du i ett sammanhang med ca 500 kompetenta kollegor runt om i Sverige. Vi har nationella tekniknätverk där vi även arbetar med innovationsprojekt.

Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi har många spännande projekt på gång och hjälper våra kunder med att komma fram till de bästa lösningarna inom VA-området.

Din framtida roll

Som teknikansvarig/uppdragsledare inom VA ledningsteknik kommer din vardag bestå av:

  • Kommunikation med kunder.
  • Framdrift av projekt.
  • Samordning internt och externt med teknikansvariga, underkonsulter och övriga projektmedarbetare, samt kunden och dess representanter, liksom i förekommande fall även exploatörer, entreprenörer, ledningsägare m.fl.
  • Att bidra till att projektmedarbetarna utvecklas i sina roller.

Ledarskapet

Du kommer att tillhöra en av grupperna i Stockholm och ha Pedro Martinez som chef. I gruppen finns bred kompetens och olika erfarenhet där det är lätt att hitta det stöd som behövs vid varje tillfälle. 

”Jag tror på ett involverande ledarskap med tydliga förväntningar. Som ledare tror jag på ett stort individuellt ansvar och frihet att styra och driva sitt eget arbete framåt. Här kommer du att få arbeta tillsammans med en ledare som främjar din utveckling och låter dig växa. Jag vill att mina medarbetare ska känna sig engagerade, uppskattade och stolta över det arbete vi bedriver.”

Pedro Martínez, gruppchef VA-projektering Infra.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har flera års erfarenhet från att arbeta inom vatten och avlopp.
  • Har arbetat som uppdragsledare, teknikansvarig och/eller projektledare.

Det är extra meriterande om du:

  • Har jobbat med stora infrastrukturuppdrag.
  • Har en civilingenjörsexamen i botten.

Vem är du?

För att trivas hos oss tror vi att du är en nyfiken person som brinner för att utvecklas och utveckla andra. Du är affärsmässig, kommunikativ och drivs av att skapa långvariga relationer.

Du tycker om att samarbeta med andra och är lyhörd för våra kunders behov. Vi tror också att du är självgående, ansvarstagande och flexibel.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 21 januari 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

 

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Kontaktperson

Pedro Martinez

Gruppchef VA-projektering Sthlm Infra

 

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen