Konstruktör EL inom fysiskt skydd till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi ser ett ökat behov av våra tjänster inom EL på marknaden i Eskilstuna och behöver därför stärka vår grupp inom fysiskt skydd.

Varför jobba hos oss?
Du kommer ha stor möjlighet att påverka verksamhetens riktning. Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss i Eskilstuna!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Vi vill att din tid på Sweco blir den bästa i ditt arbetsliv.

Din framtida roll
Tjänsten som Konstruktör inom el och elkraftinstallationer innebär att du tillsammans med erfarna kollegor, upprättar tekniska systemlösningar och projekterar anläggningar för kraft, belysning och säkerhet. Våra kunder återfinns inom till exempel industrisektorn, kontorsfastigheter, bostäder, och andra offentliga samt privata byggnader.

På Sweco kommer du att involveras i projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Du kommer att arbeta med alla installationssystem inom el-, tele-, och säkerhetssystem. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar. En del av dom programvaror vi har till vår hjälp är exempelvis Autocad/MagiCAD alternativt Revit.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet
”Varför jobba med mig? Vi står inför en expansion av våra projekt inom Fysiskt Skydd och för att kunna göra det behöver jag de bästa kollegorna. Som ledare är jag involverande, delegerande och ödmjuk. Jag värdesätter kollegor som är vetgiriga, drivande och som vill påverka. För mig är det viktigt att ha en lärande organisation som speglas av engagemang, drivkraft och teknikintresse.” Gruppchef Anders Carlsson

Dina erfarenheter
För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • 2-4 år erfarenhet gärna med tidigare yrkeserfarenhet
  • Bakgrund som elinstallatör
  • Erfarenhet av projektering och att med hjälp av kollegor kunna upprätta tekniska systemlösningar
  • Relevant utbildning från högskola/universitet/yrkeshögskola

Vem är du?
Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2022-12-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 
Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen