Sweco söker byggledare väg till Värmland & Dalsland i Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har Du erfarenhet från roll som byggledare eller annan erfarenhet av produktionsfrågor inom väg, mark- eller andra anläggningsarbeten? Vill Du bli en av oss? Vi behöver stärka vårt team med en eller flera medarbetare och vill träffa Dig!

Din framtida roll
I din roll kommer Du att ha en ledande befattning i något av våra många pågående eller nya infrastrukturprojekt. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Byggledning eller Byggplatsuppföljning.
 • Entreprenadbesiktning.
 • Skötselplaner.
 • Inventeringar.
 • Uppföljning av drift- och underhållskontrakt väg.
 • Kontroll och uppföljning av kundens entreprenörer.
 • Entreprenadsakkunnig med ansvar för produktionsfrågor i Swecos projekteringsuppdrag.
 • Rådgivande roll med fokus på produktionsfrågor.
 • Produktionskalkyler.
 • Utbyggnads- och produktionsplanering.

Du kommer vara delaktig i nybyggnads- eller ombyggnadsprojekt såväl som underhållsprojekt. I första hand inom området Värmland och Dalsland med stationeringsort Karlstad. I din roll kommer Du att etablera och förvalta kundkontakter och vara med och utveckla både Swecos och våra kunders verksamhet.

På Sweco kommer du att ingå i en grupp av medarbetare där alla är projektledare eller byggledare. Samtliga deltar i ett eller flera av de pågående infrastrukturprojekten i och kring Fyrbodal, Skaraborg och Värmland. Uppdrag utförs när så är möjligt i samarbete med ytterligare en kollega från gruppen. 

Dina erfarenheter
Vi ser att Du har minst 5 års erfarenhet i rollen som byggledare eller arbetsledare inom väg- eller anläggningsbranschen. Akademisk examen från ingenjörsutbildning inom väg och vattenbyggnad är meriterande. 

Meriterande är även gedigen kunskap och erfarenhet av beläggningsfrågor, tidigare erfarenhet från rollen som Bas-P/U, fördjupad kompetens inom hållbarhetsfrågor samt erfarenhet från rollen som besiktningsman inom mark och anläggning. 

Vi förutsätter att Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Vem är du?
På Sweco strävar vi efter en öppenhet, samarbete och engagemang i hela verksamheten. Stort fokus kommer därför att läggas på att lära känna dig. Vi värdesätter dig som är en nyfiken,  målinriktad och engagerad lagbyggare som tar stort ansvar för ditt eget arbete och avdelningens gemensamma framgång.

Du besitter goda ledaregenskaper och är:

 • Kommunikativ och bra på att samarbeta.
 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.
 • Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och ett väl utvecklat kontaktnät inom branschen.
 • Har lätt att etablera kundkontakter och har en bra känsla för kundens behov.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 6 januari 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Låter det som en intressant utmaning?

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Kontakta gärna gruppchef Sven-Åke Löfvenholm, 070-648 76 30, för mer information.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen