VVS-konsult till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du intresserad av installationsteknik och att skapa de bästa lösningarna för kunderna? Vill du hjälpa våra kunder till en hållbar omställning? Är du redo för de bästa åren i ditt arbetsliv? Är du redo för nästa steg i ditt arbetsliv?

Swecos installationskonsulter i Göteborg söker dig som är redan är eller är redo att arbeta som uppdragsledare eller handläggande konstruktör inom VVS-projektering.

Varför jobba hos oss?
Vår nybildade grupp inom VVS har fått en bra start med tillväxt på marknaden och många kundkontakter och vi söker nya medarbetare. Du får en central och viktig roll i utvecklingen av våra projekt inom kommersiella lokaler, kontor, hotell, idrott, skola och bostäder.

Till din hjälp står mer än 50 kollegor lokalt inom installationsteknik och över 400 st i landet. Du kommer att arbeta i lokala projekt lika mycket som i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och i små och stora uppdrag.

Din framtida roll
Som konsult inom VVS kommer du exempelvis:

 • Vara självgående konstruktör eller handläggande konstruktör i uppdrag
 • Projektering av VVS system men också delta i utredningar, förstudier och uppföljning
 • Utforma förfrågningsunderlag och bygghandlingar åt kunder
 • Säkerställa kvalitet i handlingar
 • Utveckla nätverk, externt och internt
 • Bygga upp och underhålla kundrelationer

Ledarskapet
”Som ledare är jag driven, marknadsfokuserad och effektiv. Jag inspireras av människor som drivs av förbättringar. Jag tror på teamwork och vill att alla ska kunna nå sitt eget max. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.” Gruppchef Mårten Everbrand

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

 • Har minst 3 års erfarenhet av VVS-projektering. Erfarenhet från VVS-entreprenad, byggprojektledning och teknisk förvaltning är jämförbart
 • Har en examen inom VVS-/installationsteknik från högskola eller yrkeshögskola
 • Kunskap om svenska byggregler och normer
 • Erfarenhet från deltagande i projekterings- och kundmöten är meriterande
 • Erfarenhet av Revit är meriterande

Vem är du?
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla Sweco tillsammans med dina kollegor. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Annonsen kommer ligga ute till och med 2022-12-16. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Mårten Everbrand
072-714 05 36
marten.everbrand@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen