Konsult inom riskhantering, Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du göra skillnad i samhället och för omställningen till en grönare industri? Teamet inom Riskhantering och beslutsstöd söker fler kollegor!

Vi har ett tydligt miljö- och hållbarhetsfokus, vilket återspeglas i vilka uppdrag vi jobbar med. Det kan handla om allt ifrån riskutredningar avseende yt- och grundvatten, grön energiproduktion och effektiv energilagring, klimatriskanalyser och klimatanpassning, utredningar och analyser avseende samhällsplanering eller omställning till en grönare industri. Hos oss är du med och gör skillnad!

Att arbeta hos oss

Hos oss i Göteborg får du arbeta med åtta mycket kompetenta medarbetare. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens som vi använder för att dedikerat och nyfiket hjälpa våra kunder med riskhantering och beslutsstöd. Hos oss får du vara med och utveckla affärer, skapa goda kundrelationer och jobba i ett fantastiskt team där vi hjälper, stöttar och lär av varandra.

Din roll kommer bestå i att vara uppdragsledare, teknikansvarig, specialist eller handläggare – både i mindre och större projekt. Du kan komma att genomföra riskutredningar avseende olika typer av risker, genomföra beräkningar och skriva rapporter. Du kan även komma att hålla workshops och driva riskfrågor i stora projekt.

Vi har ett nära samarbete med våra kollegor på Sweco-kontor i hela Sverige och till viss del andra kontor i Europa. Vi har uppdrag i hela landet samt en mindre del i utlandet. Vi erbjuder dig utmaningar och variation med såväl små som stora, komplexa projekt.

Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Dina erfarenheter

För en konsulttjänst inom risk- och beslutshantering har du en högskole- eller universitetsexamen, gärna inom riskhantering, miljö, kemi eller liknande område. Vi söker såväl dig som är nyexaminerad som dig som har arbetat med riskhantering och/eller beslutsstöd inom samhällsplanering eller industri.

Om du har några år i branschen värdesätter vi särskilt om du har erfarenhet av riskhantering och riskanalyser inom något eller några av följande områden:

  • Riskhantering inom industriverksamhet
  • Väg- och järnvägsprojekt
  • Detaljplaner
  • Klimatanpassning
  • Farligt gods
  • Havsbaserad vindkraft
  • Beslutsstöd (multikriterieanalyser eller kostnad-nyttoanalyser för stora investeringar)
  • Projektriskhantering
  • Översvämningsrisker
  • Yt- och grundvattenrisker

Dina egenskaper

Som person är du en lagspelare som är generös med att dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du gärna vill lära dig av andra. Du vill utvecklas och trivs när du får möjlighet att driva projekt och ta ansvar. Du är affärsmässig, har lätt att få kontakt med människor och kommunicerar väl i tal och skrift på svenska.

Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person. I arbetet som konsult behöver du också vara flexibel och snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt – dock senast 2022-12-02. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Oscar Lindén, 0730 74 87 74, oscar.linden@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information: www.swecogroup.com

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen