Ekonomiassistent inom fakturering i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara ett stöd till Swecos uppdragsledare i fakturering och uppdrag? Gillar du att hitta best practice och komma med förslag på förbättringar? Sweco Ekonomiservice, Accounts Receivable, söker nu en service minded ekonom med erfarenhet av fakturering eller projektadministration.

Varför jobba hos oss?
I vår grupp får du arbeta tillsammans med 11 kompetenta ekonomer – specialiserade inom området fakturering, kundreskontra och hantering av uppdragstransaktioner. Vi stöttar verksamheten i det mesta kring fakturering och har daglig kontakt med våra interna kunder, som till största del består av uppdragsledare för Sweco’s kunduppdrag. Ständiga förbättringar av rutiner och verktyg är en viktig del i vårt arbete och vi samarbetar ofta med andra grupper/funktioner inom finansorganisationen för att hitta lösningar i utmanande frågeställningar. Att dela kunskap är viktigt för oss, vilket ger ständigt lärande och utveckling.

Din framtida roll
Som Ekonomiassistent inom fakturering, kommer du exempelvis att:

  • Vägleda och hjälpa våra interna kunder med hantering av transaktioner i uppdrag
  • Göra justeringar i samband med fakturering
  • Utreda och korrigera felaktigheter som uppkommit i uppdragstransaktioner eller fakturering
  • Skapa fakturor och kreditfakturor
  • Bidra till utveckling av system och tjänster

Ledarskapet
”Varför jobba med mig som chef? Jag inspireras när människor hittar lösningar tillsammans genom att dela erfarenhet och kunskap men också genom att utmana och stötta varandra. Jag tror på att jobba i team – hjälpa varandra, dela kunskap och skratta ihop – men har även en stark tilltro individens kompetens, engagemang, lojalitet och potential. I min roll som ledare vill jag vara ett stöd – genom att vara engagerad i dig, din utveckling och de utmaningar du ställs inför.” Maria Persson, Gruppchef Accounts Receivable

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har en ekonomiutbildning
  • Har arbetslivserfarenhet från fakturering eller projektadministration
  • Det är extra meriterande om du har arbetat i Maconomy – Projects

Vem är du?
Du är service minded, har god kommunikativ förmåga och en vilja att förstå våra interna kunders utmaningar. Du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt, vill själv utvecklas och vill även vara med och utveckla dina kollegor. Vi värdesätter samarbete och tror att du, liksom vi, ser fördelarna med att dela med dig av kunskap, idéer och feedback.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 30 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan och återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Maria Persson, Gruppchef
maria.c.persson@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen