Elkraft & Vägbelysning – Infraprojektör till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du tillsammans med oss vara en del i utvecklingen av Stockholms och Sveriges infrastruktur? Vi söker dig som är erfaren handläggande- eller uppdragsledande konstruktör och som tidigare projekterat el- och belysningsanläggningar inom infraprojekt.

Som infraprojektör blir du en del av installationsverksamheten i Stockholm som består av ca 100 medarbetare med gedigen kompetens inom hållbar fastighetsutveckling, el/tele, transportanläggningar, VVS, fastighetsautomation samt brand- och riskteknik.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser där du får möjlighet att arbeta i en flexibel vardag med frihet och ansvar samt stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att trivas och ha möjligheten att utvecklas på jobbet!

Att arbeta på Sweco innebär en möjlighet att få vara delaktig i många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Oavsett om uppdraget omfattar en belysningsanläggning för en cykelparkering eller om det omfattar ett större vägprojekt i Trafikverkets regi så är en professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

  • Minst 5 år i rollen som uppdragsledare och minst 10 års erfarenhet av projektering av utomhusmiljöer som omfattar kraft, kanalisation och belysning.
  • Relevant utbildning för rollen och gärna med inriktning elkraft. 
  • Vana i arbete med tekniska beskrivningar såsom AMA-EL, AMA-Anläggning och MER.
  • Ett inarbetat kontaktnät på marknaden.

Din framtida roll
Vi söker en erfaren uppdragsledare/handläggare inom infra vägbelysning och elanläggningar i mark där du ansvarar för:

  • Att leda och samordna infrauppdrag med ett övergripande ansvar för uppdragsplanering, kvalitet, teknik, ekonomi och uppdragsuppföljning.
  • Kundkontakter.
  • Ansvarar för både erfarenhetsåterföring och kunskapsöverföring.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och nyfiken. Du måste vara lyhörd och intresserad av att själv utvecklas men även vilja vara med och utveckla dina kollegor – du tycker om att skapa kontakter, både externt och internt. Vi värdesätter ett sunt affärsmannaskap eftersom våra kontaktytor bygger på ett långsiktigt samarbete med goda relationer.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen