Inaktiv platsannons

Elkraft & Vägbelysning – Infraprojektör till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du tillsammans med oss vara en del i utvecklingen av Stockholms och även Sveriges övriga infrastruktur? Vi söker dig som tidigare arbetat som montör och projektör inom området vägbelysning och elanläggningar i mark. Vi söker dig som inte ser digital projektering som något hinder utan gärna tar dig an 3D-projektering och installationssamordning med andra anläggningsdiscipliner. 

Som infraprojektör blir du tillsammans med ca 100 andra medarbetare en del av Swecos installationsverksamhet i Stockholm.

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en flexibel vardag. Hos oss är det viktigt att alla medarbetare trivs och utvecklas i sin roll.

Att arbeta på Sweco innebär en möjlighet att få vara delaktig i många olika typer av projekt. Uppdragen kan tex omfatta en kommunal belysningsanläggning längs en parkväg eller ett större vägprojekt åt Trafikverket eller en entreprenör.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • relevant elutbildning
  • erfarenhet som elmontör inom vägbelysning eller elprojektör
  • nyfikenhet på ny teknik inom digitalisering
  • god datorvana

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och nyfiken. Du är lyhörd och intresserad av att själv utvecklas men även att utveckla dina kollegor. Samtliga kontaktytor ska byggas med goda relationer för ett långsiktigt samarbete.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej