Digitaliseringscoach/Utvecklare Installation i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Om vi säger Dynamo och Grasshopper, vad tänker du då? Tänker du på cykellysen och insekter så är det tyvärr inte dig vi letar efter. Vi är på jakt efter dig som är ingenjör och som både kan byggprocessen och har ett intresse av systemutveckling.

Utbyggnaden av Sveriges fastighetsbestånd behöver skyndas på och därmed projekteringsprocessen. För att bibehålla kvalitet och fart ser vi ett behov av automatisering inom bygg- och fastighetsbranschen.

Vi söker dig som besitter stor nyfikenhet och uppfinningsrikedom. Du som ser möjligheterna med ny teknik och vill djup dyka i generativ design, automatisering och projekteringsprocessen. Om den här beskrivningen stämmer in på dig så är Sweco arbetsplatsen för dig.

Varför jobba hos oss?

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Tillsammans med kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

Avancerade lösningar spelar en allt viktigare roll i utvecklingen av framtidens städer och samhällen. Med hjälp av modern informationshantering och digitalisering kan den befintliga bebyggelsen och infrastrukturen användas på ett mer optimalt sätt.

På Sweco får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Tiden på Sweco ska vara den bästa i ditt arbetsliv som bygger på närvarande ledarskap, jämställdhet och hållbarhet. Detta är bl. a vad vi kan erbjuda dig som anställd.

Din framtida roll

Vi söker dig som i rollen som Digitaliseringscoach/Utvecklare för Swecos Installationskonsulter vill leda och utveckla dina kollegor för att ge dem de bästa förutsättningarna för effektiv projektering.

Du kommer att arbeta med att utbilda, automatisera och effektivisera flera moment inom kärnverksamheten tillsammans med kollegor i Sverige och globalt.

Det är dig som våra projektörer kommer att vända sig till för utbildning, coachning och digitaliseringsstöd i vår projekteringsprocess.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

• flerårig erfarenhet som installationskonsult.

• flerårig erfarenhet i programvaror och plattformar som t.ex BIM 360, Revit, Solibri, Bluebeam m.fl.

• kunskap inom BIM och dess olika begrepp såsom LOD mm

• kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

• vana av att hålla i utbildningar för såväl små som stora grupper.

• Har förmåga att se helheten i en verksamhet, är driftig och brinner för att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och verktyg

Vem är du?

Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder på ett pedagogiskt sätt – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i Swecos verksamhet och utmaningar.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Sandgren eva.sandgren@sweco.se +46 708 27 98 14

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen