Inaktiv platsannons

Nätverkskonsult i Borlänge

Om tjänsten

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och behöver bli fler! Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Dalarna och Gävleborg dig som vill jobba som konsult inom kommunikation och nätverk. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom området samt våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget

Som nätverkskonsult kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att arbeta med att ta fram lösningar för design av nätverksmiljöer och att delta i tekniska implementationer samt förvalta befintliga nätverk. Våra kunder finns både inom privata och offentliga sektorn och de är både större och mindre. Hos oss får du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi värderar professionell passion och ger dig möjlighet att utvecklas inom det område där du vill briljera. Våra medarbetares vilja att ständigt utvecklas och lära sig är något vi värdesätter högt, och vi erbjuder möjligheter att periodvis studera och certifiera sig på arbetstid. Vi samarbetar och gör varandra bättre varje dag!

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha arbetat något år med nätverk och kommunikation och ha kompetenser inom switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk. Har du certifieringar är det också toppen! Du behöver ha B-körkort och behärska svenska och engelska.

Förutom din tekniska kompetens behöver du ha ett affärsmässigt och problemlösande lösningsorienterat synsätt där fokus ligger på att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du har en positiv inställning till förändring och hos oss får du fortsätta utvecklas inom ditt tekniska område. Som konsult är det viktigt att skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Är du dessutom en social medarbetare som gillar att sprida bra energi så kommer vi trivas ihop!

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.  

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Dylin (konsultchef) , 0243-42 15 52 alternativt Kristina Lind (verksamhetsutvecklare) , 024-24 89 11. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Publicerad den

05-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)