It-specialist inom Windows server till Atea i Östersund

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas och vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu växer vi i Östersund  och därför söker vi dig som vill arbeta på Atea som IT-specialist inom området Windows Server och vill arbeta i driftleveransen till en av våra stora kunder.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Kort om oss på AMS, Atea Managed Services: Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är vi på AMS våra kunders driftpartner där vi tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar och ökar effektiviteten i it-organisationen vilket leder till att frigöra tid för våra kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi på AMS har ett uppdrag att leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från eget datacenter som fjärrdrift av lokala installationer ute hos våra kunder. Vi finns på flera orter runt om i Sverige så förutom i Östersund kommer dina kollegor att finnas utspridda i landet.

Din roll i laget

Vi söker dig som är specialist och vill ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, spännande projekt och förbättringsarbete. Du kommer att ingå i ett större team och arbeta med drift av Windows server, dess tjänster samt applikationer gentemot en av våra större kunder. Rollen är bred och arbetsuppgifterna kan komma att variera vilket även innebär att du kan komma att arbeta med nyetablering, felsökning, övervakning och förbättringsarbeten kopplad till Windows server, applikationer och dess beroende tjänster.

Allt arbete sker i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och datacenter- och klientspecialister. Du kommer att arbeta nära kunden och vara med på möten, planering och uppföljningar.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." – Gustav, IT-specialist.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som specialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, sätter kunden i fokus och strukturerar ditt arbete självständigt. Vi på Atea tycker det är viktigt att du vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. 

För att lyckas i tjänsten som specialist bör du ha följande kunskaper:

  • Erfarenhet från it-branschen och gärna från drift/övervakning
  • Erfarenhet av Microsoft Windows Server 2012-2019
  • Erfarenhet av Active Directory och/eller ADFS
  • Erfarenhet av Applikationsdrift
  • Kunskap inom Virtualisering och VMware vSphere 6 och senare

Meriterande är:

  • Kunskap om server-hårdvara (HPE, DELL)
  • Kunskap om Linux och drift av linux-servrar
  • Erfarenhet av Applikationsdrift ovanpå Linux

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forss, funktionschef i Östersund, via richard.forss@atea.se alternativt telefonnummer 063-14 08 06. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

02-12-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen