Inaktiv platsannons

Senior IT-projektledare i Uppsala

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Mitt namn är Joanna och jag leder en grupp med IT-projektledare i Uppsala och vi behöver bli flera!  Just nu söker jag dig som vill bli en del av gruppen men också bli en del av kontoret i Uppsala med en stor mix av kompetenta konsulter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som IT-projektledare hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Rollen är utvecklande där varje dag erbjuder nya utmaningar som du löser tillsammans med dina kollegor och kunder. Vi erbjuder en roll som är rik på både variation och utvecklingsmöjligheter.

Inom Atea har vi ett väl fungerande arbetssätt för hur vi tar hand om och utvecklar våra kunder. Våra framgångsfaktorer är samarbetet mellan KAM, specialistsäljare, lösningsarkitekt, konsultchef och konsulter. Som konsult arbetar du främst på uppdrag ute hos kund, specialiserade inom något av våra kompetensområden där du och just din kompetens inom projektledning är en viktig del.

Vad söker vi hos dig?

Vi tror att det mesta går att lära sig på Atea men till denna tjänst ser vi gärna att du tidigare har arbetat som konsult eller i en kundnära roll. Vi ser också att du har en formell projektledarutbildning och att du har erfarenhet från IT-branschen. Att du uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska är ett grundkrav.

För att lyckas i tjänsten som IT-projektledare bör du ha erfarenhet av följande:

  • Projektledarutbildning (exempelvis PPS eller Scrum)
  • Erfarenhet av IT-branschen
  • Viljan att utvecklas och sätta laget före jaget
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vårt erbjudande till dig 

På Atea har du möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Läs även gärna mer om våra och .

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på , telefonnummer 072-145 74 92 eller via min .

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

#LI-HYBRID

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis