Inaktiv platsannons

Senior Verksamhetsutvecklare i Uppsala

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Mitt namn är Joanna och jag leder en grupp med verksamhetsutvecklare i Uppsala och vi behöver bli flera!  Just nu söker jag dig som vill bli en del av gruppen men också bli en del av kontoret i Uppsala med en stor mix av kompetenta konsulter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som verksamhetsutvecklare hjälper du kunden med att kartlägga deras behov för att se hur Atea kan hjälpa till med deras förändringsresa med de bästa möjliga förutsättningarna. Syftet är att tydliggöra hur kund kan uppnå bästa möjliga produktivitet och affärsnytta där vårt fokus är användarmottagande och förändringsledning. Vi erbjuder en roll som är rik på både variation och utvecklingsmöjligheter.

Inom Atea har vi ett väl fungerande arbetssätt för hur vi tar hand om och utvecklar våra kunder. Våra framgångsfaktorer är samarbetet mellan KAM, specialistsäljare, lösningsarkitekt, konsultchef och konsulter. Som konsult arbetar du främst på uppdrag ute hos kund, specialiserade inom något av våra kompetensområden där du och just din kompetens inom verksamhetsutveckling är en viktig del.

Vad söker vi hos dig?

Vi ser gärna att du har en pedagogisk ådra och att din nyfikenhet säkerställer att du är uppdaterad på det senaste inom de produkter du arbetar med. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma rapporter och presentationer anpassade för olika målgrupper och intressenter. Att du har relevant erfarenhet av tjänsten är ett krav.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsutvecklare bör du ha erfarenhet av följande:

  • Microsoft och dess komponenter
  • Hålla utbildningar och workshops
  • Erfarenhet av IT-branschen
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vårt erbjudande till dig 

På Atea har du möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Läs även gärna mer om våra och .

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på , telefonnummer 072-145 74 92 eller via min .

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis