Inaktiv platsannons

Var med på Atea Skellefteås fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Atea Skellefteås tillväxtresa fortsätter och vi har en otroligt positiv fart tack vare mer och fler förtroenden hos våra kunder samtidigt som vi fått välkomna in flertalet nya kunder.

Vi har under det senaste året haft drygt 70 konsulter i Norra Västerbotten som hjälper våra kunder i sin digitalisering och nu tar vi nästa steg. Vårt behov av nya kollegor är stort och vi hoppas att du kan vara en av de många nya medarbetare som vi hoppas hitta.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.

Vi jobbar med kunder inom offentlig och privat sektor, lokalt i Skellefteå samt i övriga landet för att hjälpa dem bli än mer konkurrenskraftiga och effektiva. Atea Skellefteå deltar aktivt tillsammans med våra kunder inom både privat och offentlig sektor kring den industriella omställningen som sker i Norrland där vi hjälper dem att bli än mer konkurrenskraftiga och effektiva.

Vi har kunderna och uppdragen, vi vill växa och bli fler, så oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad så är vi intresserade av dig.
 

Vi söker just nu nya medarbetare inom följande tjänster: 

  • Konsulter inom Business Intelligence, Analytics och automation
  • Konsulter inom molntjänster
  • Konsulter inom datacenter
  • Lösningsarkitekt inom molntjänster och datacenter
  • Konsulter inom Informationssäkerhet
  • Konsulter inom IT- säkerhet
  • Konsulter inom nätverk
  • Konsulter inom verksamhetsutveckling och projektledning

Hittar du inte din roll men är intresserad av en dialog med oss ändå så är du varmt välkommen att kontakta oss.
 

Ta kontakt med oss!

Har du intresse och frågor kring oss eller någon av tjänsterna kontakta någon av nedanstående;
Tim Enberg, Konsultchef, , 073-808 36 89
Thomas Dahlbäck, Konsultchef, , 070-560 12 69
Magnus Tjernström, Platschef och Försäljningschef, , 070-372 20 33

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2022-01-31.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

#LI-HYBRID

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis