Inaktiv platsannons

Lead/Senior Developer till Jönköping & Värnamo i Jönköping, Värnamo

Om tjänsten

Atea Systemutveckling är inne i en tillväxtfas och vi behöver nu växa vår organisation med personer som brinner för systemutveckling och kan agera som naturliga ledare på vår resa framåt. Vi söker dig som finns i Jönköping-/Värnamotrakten, som vill tillhöra ett lokalt team men arbeta med kunder och kollegor från hela landet.   

När du ansöker kan du enkelt välja om du vill skicka in ditt CV eller din Linkedinprofil. Välkommen till Systemutveckling på Atea! 

Atea Systemutveckling 

Vi är en nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och struktur. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult. 

Vad vi letar efter  

Just nu letar vi efter att förstärka konsultteamet med en erfaren Fullstack-Utvecklare som har kunskap inom moderna tekniker. Du kommer vara en naturlig del i hela Ateas utvecklingsprocess. 

Din Vardag 

Beroende av din specifika kompetens och bakgrund är du med och formar din vardag hos oss. Vi tror att den bland annat innehåller arbete med att översätta kundernas vision till en skalbar, säker och hållbar mjukvarulösning. Agera Lead Developer och på egen hand eller tillsammans med ett team utveckla de lösningar som du varit med och definierat.  

Vi fäster stor vikt vid din sociala förmåga. En väl fungerande kommunikation med utvecklingsteamet och våra kunder kommer att vara en viktig del i ditt arbete. 

På Atea Systemutveckling strävar vi efter att genomföra våra leveranser i team där vi tillsammans med kollegor levererar med utgångspunkt från Ateas kontor. Uppdragen riktar sig mot Ateas större kunder och fokuserar på att skapa verksamhetsnytta. 

Meriterande kunskaper 

  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller liknande dokumenterad erfarenhet. 
  • Flerårig relevant arbetslivserfarenhet i rollen som systemutvecklare eller mjukvaruarkitekt. 
  • En stor vilja att dela med sig av din kunskap och vara trygg i rollen som mentor. 
  • Förväntan är att du har erfarenhet av både backend- och front-end-utveckling med tekniker så som Java eller C# och .NET, moderna front-end ramverk och molnbaserad infrastruktur. 
  • Har du dessutom erfarenhet inom CI/CD, Terraform, Microservices och Docker är det ett plus i kanten. 
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med högsta kvalité, har du erfarenhet av koncepten Test Driven Development, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.  

Vårt erbjudande till dig 

På Atea har du möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Läs även gärna mer om våra och .

Vill du bygga framtidens IT med oss?  

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Peter Lindqvist, Teamledare Atea Systemutveckling, via peter.lindqvist@atea.se alternativt telefonnummer 073-862 25 30. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping, Värnamo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis