Inaktiv platsannons

Specialist inom nätverk och kommunikation i Stockholm, Göteborg, Malmö

Om tjänsten

När allt mer funktionalitet flyttar från hårdvarulagret till mjukvaran innebär det nya möjligheter för våra kunder - och med det också utmaningar och krav på oss som leverantör avseende kompetens och erfarenhet att supportera dessa lösningar. Här behöver vi dig, som både är grundad i Ciscos teknologier och brinner av nyfiken på det nya. Vi blir aldrig färdiga och du kommer vara en del vår förflyttning!

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunders investeringar i nätverk, server och lagring är verksamhetskritiska och kräver därför service och support i världsklass. Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som specialist på Technical Services med fokus på nätverk och kommunikation och vill hjälpa våra kunder att lösa deras dagliga incidenter på bästa sätt. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett team med tekniker, incident managers samt specialister inom licensiering. Dina huvudsakliga arbetsuppgift blir att tillhandahålla kvalificerad support via telefon eller mail till Ateas kunder som har avtal med Atea​. Du felsöker kring både hård- och mjukvarurelaterade incidenter och ansvarar för att ärenden hanteras inom de överenskomna SLA enligt varje kunds avtal. Vid konstaterat fel görs ett hårdvaruutbyte av den trasiga enheten, alternativt ger kunden råd om vilka förändringar som troligen behövs i kundens system för att lösa problemet.

Vad söker vi hos dig?

Vi tror att tidigare har arbetat som konsult inom området och du har minst tre års erfarenhet av Ciscoteknik inom nätverk samt ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Du kan även ha jobbat med drift men nu vill testa på något nytt. 

Som person gillar du att ge god service samt att du är kommunikativ med en god förmåga att kunna prioritera. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt gillar att arbeta både i team och självständigt. Du känner dig trygg i stressade situationer och ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande.

Du fungerar som en proaktiv kraft för våra serviceavtals kunder och har alltid en övergripande teknisk kunskap kring kunds IT-miljö.  Du ska vara en del av vår dagliga verksamhet och hjälpa oss att identifiera brister och förbättringspotential samt ansvara för en löpande och proaktiv förvaltning av våra serviceavtal. På så sätt säkerställer vi tillsammans med våra specialistsäljare att bli en naturlig del i våra kunders övergripande roadmap.

För att arbeta som tekniker hos oss bör du ha:

  • Bred kunskap inom nätverk och kommunikation (Routing och Switching, trådlöst, nätverkssäkerhet).
  • Minst tre års erfarenhet inom Cisco nätverk
  • Arbetat med konfiguration, installation, administration och felsökning av nätverk och kommunikation.
  • God teknisk kunskap
  • Förmåga att uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande är om du har någon av följande:

  • CCNA (Cisco Certified Network Associate), CCNP (Cisco Certified Network Professional)
  • ITIL-baserat arbete i ITSM

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Helst ser vi placering i närheten av Stockholm, Göteborg eller Malmö, men vi är flexibla med ort då det viktigaste för oss är rätt kompetens och inte geografi.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Göteborg, Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis