IT-specialist inom storage-lösningar med fokus på NetApp i Göteborg, Stockholm, Umeå, Malmö

Om tjänsten

Söker du en ansvarstagande och självständig roll där du får arbeta med teknik i framkant? Vill du vara med och göra skillnad och tillsammans med oss bygga Sverige med IT? Vi söker just nu dig som vill arbeta långsiktigt med våra kunder och dagligen stötta i tekniska frågor kopplade till Netapp. Vi ser mycket fram emot din ansökan! 
 

Din roll i laget
I rollen blir du blir en del av Atea Managed Services (AMS) som har ett uppdrag att tillsammans leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från Ateas eget datacenter, som fjärrdrift av lokala installationer ute hos våra kunder och/eller kundägda datacenter. kan du läsa mer om området AMS.

I tjänsten som IT-specialist inom NetApp kommer du att ansvara för hela eller delar av våra kunders IT-miljö och bidra med din tekniska kunskap till våra kunders utveckling. 

Du får en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya möjligheter att lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor och kunder. Gemensamt för oss alla är att vi jobbar som ett lag för att ge våra kunder bästa support och stödja deras utveckling framåt, med Sveriges bästa kundnöjdhet som mål och här kommer du bli en nyckelspelare. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

•    Arbeta proaktivt och hålla dig uppdaterad för att bidra till kunders digitala utveckling inom it

•    Driftinförande med leverans- och driftförvaltning genom felsökning, installation och uppgradering, övervakning och förbättring

•    Bidra till utveckling av våra tjänster inom området, kravställning och deltagande i implementations- och utvecklingsprojekt
 

Vad söker vi hos dig?
Som IT-specialist på AMS ser vi att du är en person som alltid sätter kunden i fokus, är lösningsorienterad, levererar i tid, men också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.
Du planerar ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att deadlines hålls. Beredskap kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. 

För tjänsten som IT-specialist inom NetApp ser vi att du har: 

•    3-5 års arbetslivserfarenhet inom datacenter, gärna mot operations och/eller monitoring
•    Goda grundläggande kunskaper inom NetApp Ontap, Prolion ClusterLion och snapmiror
•    Goda kunskaper inom NetApp/IBM/Lenovo hårdvara
•    Goda kunskaper inom metodisk felsökning och felavhjälpning av storage server och nätverk
•    Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 
•    B-körkort

Det är meriterande om du har: 

•    Erfarenhet av Dell och HPE hårdvara
•    Erfarenhet av VMware och/eller Nutanix
•    Likvärdig kunskap om NAS-lösningar tex Isilon/powerscale.


Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.
 

Kontakta oss 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Diego Adibzadeh via johan-diego.adibzadeh@atea.se alternativt telefonnummer +46 90 71 28 92. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

#LI-HYBRID

Publicerad den

02-12-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg, Stockholm, Umeå, Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen