Ansök utan CV - Lösningsspecialist med fokus inom Cloud och Datacenter i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Vi är svenska landslaget i... Atea är i början av en förändringsresa och söker nu nästa kollega som brinner för Cloud och Datacenter! Känner du att du blir lite extra exalterad när du får prata...

Om tjänsten

Vi är svenska landslaget i informationsteknologi
Atea är i början av en förändringsresa och söker nu nästa kollega som brinner för Cloud och Datacenter! Känner du att du blir lite extra exalterad när du får prata om it och teknik? Är du en person med ett starkt driv att lära dig och utvecklas mer inom it och som dessutom har ett intresse och en ådra för försäljning? Är du intresserad av att komma in i en roll där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med några av de tyngsta namnen i it-branschen? Då är detta en unik chans för dig! 

Just nu söker vi på Atea i Region Syd dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på Datacenter och Cloudlösningar inom affärsområdet Hybrid Platforms. Kanske sitter du som konsult idag men vill ge rådgivning och sälj en chans istället? Kanske du är säljare med ett brinnande intresse för Datacenter och Cloud lösningar? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I denna roll kommer du att komma in i ett tätt sammansvetsat och mycket kompetent gäng, där du genom mentorskap och utbildning får växa. Teamet arbetar med inriktning mot Datacenter (Cloud, Hyperkonvergerat, backup, storage, server, IoT etc.), och it-säkerhetslösningar. Din roll som Lösningsspecialist (specialistsäljare) innebär att du kommer att driva och utveckla affärer mot Ateas kunder i Region Syd.

Ditt fokus kommer vara på DC/Cloud lösningar och att hjälpa kunderna i deras utveckling av nuvarande miljöer, men även hjälpa dem på resan mot digitalisering och IoT-lösningar. I detta team finns en stolthet i att presentera den bästa lösningen för kunden och detta görs i samråd med några av branschens vassaste it-konsulter. I din närmaste chef, Philip Island, hittar vi en chef som arbetar hårt med att vidareutveckla sina anställda och att skapa rätt förutsättningar för dem genom ett individanpassat ledarskap.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du har ett intresse och kompetens för DC/Cloud lösningar. Kanske har du läst en teknisk utbildning men känner att du har en känsla och ett intresse för försäljning, eller så är det precis tvärtom. Du är som person väldigt social och har ett service- och affärstänk som Atea värdesätter högt, då de jobbar nära sina kunder och deras it-personal och användare. Du tar personligt ansvar och brinner för att arbeta kundfokuserat med it-lösningar.

Vidare är du driven i ditt arbete och har ett intresse av att skapa mervärde för kunden, som du kan bemöta med trovärdighet och ett förtroendeingivande sätt. Mycket av detta kommer med erfarenhet, men det viktiga är att vi kan se dessa egenskaper hos dig, att du har en positiv inställning till förändring och att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vidare ser vi att du har körkort, då tjänsten innebär resor inom regionen. Vi ser även att du bor någonstans där du har möjlighet att utgå ifrån något av följande kontor: Malmö, Helsingborg eller Kristianstad.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare inom nätverk och kommunikation bör du ha följande kompetenser:

  • Tidigare erfarenhet från liknande roll.
  • Kunskap kring Datacenter och cloud (Azure, AWS, HPE, Dell, Nutanix, NetApp, VM-ware, Cisco och liknande)
  • God samarbetsförmåga, en lagspelare.
  • En nyfikenhet och ett driv att vilja lära sig och utvecklas och förändras.
  • Pondus och ett förtroendeingivande sätt.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Publicerad den

02-12-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen