Account Manager i Karlstad

Om tjänsten

Nu söker vi på Atea Karlstad en kundansvarig säljare för några av våra kunder i Värmland och Dalsland. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra den lokala säljgruppen i Karlstad som tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter med hjälp av it. I rollen som kundansvarig säljare kommer du att vara huvudkontakten mot våra kunder. Du behöver ha en övergripande förståelse för kundens verksamhet och vara lyhörd för kundens behov för att kunna inspirera, driva och utveckla affären. Vi jobbar i kundteam där du kommer att vara den som samordnar och leder arbetet med att utveckla kunden. 

Du kommer bland annat att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av försäljnings- och marknadsaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter men även utveckla befintliga kundrelationer. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Tjänsten passar dig som tycker om att samarbeta med andra, är utåtriktad, noggrann och har stort kundfokus. Du drivs av att utveckla långa kundrelationer som bygger på förtroende och kvalitet. Med en god förståelse för affärer arbetar du framgångsrikt med att nå uppsatta mål. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete och är självständig.

För att lyckas i tjänsten som kundansvarig säljare bör du ha följande kompetens:
•    Har erfarenhet från säljande roller inom B2B 
•    Behärskar både svenska och engelska
•    Innehar B-körkort och tillgång till egen bil
•    Erfarenhet från it-branschen är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Bjarne Fransson: bjarne.fransson@atea.se alternativt telefonnummer 054 – 29 39 82. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen