Inaktiv platsannons

Lastbilschaufförer till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Beskrivning

På vårt toppmoderna logistikcenter i Bålsta kommer du få vara med och bygga Dagabs framtida logistiklösning. För att den lösningen ska bli så bra som möjligt så behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med och skapa, driva och utveckla sättet som vi arbetar på, både nu och framåt. Målet är att bygga ett högeffektivt team, där medarbetarna inte bara utför sina arbetsuppgifter, utan även är involverade i uppbyggnaden kring hur vi faktiskt ska jobba för att nå bästa möjliga resultat.

 

Därför söker vi dig som motiveras av utmaningar och som vill vara med på denna resa tillsammans med ett stort team där alla är experter på just sina områden. Hållbarhet i längden är något som genomsyrar alla delar av den verksamhet vi nu ska bygga, både när det gäller kvalitet och resultat, samt lika mycket när det gäller din arbetsmiljö, din trivsel och din helhetskänsla på jobbet. Så, välkommen till Dagabs nya Logistikcenter i Bålsta, vi ses snart!

Huvudsakliga arbetsuppgifter


Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet och erfarenhet av bil och släp till vårt kommande logistikcenter i Bålsta. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Att du är självgående flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med tungt släp, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB). Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Det här erbjuder vi

•    Omfattning: Heltid 100%
•    Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader.
•    Tillträde: Enlig överenskommelse.
•    Lön: Fast lön

Övrigt

Eftersom vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen. Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis