Inaktiv platsannons

Arbetsledare kvällstid vikariat till Transportledning Dagab Hisings Backa i Göteborg

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här får du göra

Som arbetsledare för transportledning syd är du en nyckelperson i planeringen, utförandet och uppföljningen av utgående leveranser från våra lager. Du har personalansvar för ca 10 transportledare. Avdelningen är bemannad dygnet runt och ansvarar bland annat för transportledning, daglig ruttoptimering & dialogen med vår butikssupport och externa åkerier. Det gör att ni har ett stort ansvar för både Dagabs resultat likväl som vår kundupplevda kvalitet. Du har ett nära samarbete med de lokala transportorganisationerna och arbetar medkontinuerligt förbättringsarbete för att säkerställa att avdelningens processer fungerar på bästa möjliga sätt.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av att leda personal och är en drivande ledare med hög servicekänsla och en bra samarbetsförmåga. Vi tror även att du har erfarenhet inom logistik och då särskilt inom transportplanering och distribution. Att ha arbetat med ruttoptimering och TMS är meriterande. Det är viktigt att du trivs med många kontaktytor, både internt och externt.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader heltid, med startdatum enligt överenskommelse. Arbetstider: schemaläggning kväll, helg förekommer. Placeringsort är Göteborg.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis