Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare till deli, chark och kök, Hemköp Vasagatan i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp Vasagatan är en fräsch och fin butik i centrala Göteborg som erbjuder ett brett sortiment, trevlig personal och stor matglädje Vi söker nu en butiksmedarbetare till deli, chark och kök. Är det du?

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som delikatessmedarbetare kommer ett av dina fokusområden vara att arbeta i delin med färskvaror. Du kommer även att hjälpa till i köket samt med varuplock på färskvaruavdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 32 timmar /veckan med chans till extrapass. Provanställning kommer att tillämpas. Arbetstiderna är primärt schemalagda till vardagar, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Då du kommer arbeta i deli och chark ser vi att du brinner extra för just det. Du ska ha erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln och då även specifikt från färskvaruavdelningen. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår deli och chark. Dessutom ska du gilla när tempot är högt, gilla att samarbeta och ha öga för såväl detaljer som helheten


Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis