Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare med teamledaransvar i Årsta

Om tjänsten

Bli en möjliggörare i Axfoodfamiljen!
Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen! 

Bli en av oss

Middagsfrid revolutionerade den svenska matbranschen när vi 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med passion för riktigt bra mat vill vi hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen. Med fokus på råvaror som är färska, utan onödiga tillsatser, ekologiska och klimatsmarta, provlagas alla recept i vårt provkök.
Till Middagsfrids nya lagerenhet i Årsta söker vi nu en engagerad och driven lagermedarbetare med teamledaransvar. Tjänsten är på deltid 50%. Arbetstiden är 20 tim. i veckan (helgarbete och kvällsarbete kan förekomma enligt schema). Tillträde enlig överenskommelse.
 

Det här får du göra

Du kommer framför allt att arbeta med: varumottagning; att räkna mottagna varor och stämma av/kontrollera mottagna varor mot inköpsorder, genomföra kvalitetskontroller, registrera inleveranser i vårt system samt se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret. Utöver detta leder du också ett tiotal medarbetare i arbetet med plock av matkassar under våra plockdagar (fredagar och lördagar).
Då vi arbetar med livsmedel är det låga temperaturer i våra lokaler och arbetet sker i kylrum. 
 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har förmågan att se helheten men också har ett öga för detaljerna. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Som person är du noggrann, strukturerad och trivs i en organiserad miljö. Du är också flexibel i ditt arbetssätt och ser till att du driver ditt arbete framåt. Därtill har du ett genuint engagemang för att leda och utveckla personal och processer för att skapa goda resultat. 

Kvalifikationer

•    Fyllda 18 år
•    Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö
•    God system/-datorvana och intresse för att sätta dig in i nya system
•    En god kommunikativ förmåga på svenska i både tal och skrift
•    B-körkort
•    Tidigare erfarenhet av en ledarroll inom produktion på lager är meriterande
•    Truckkort (A1 och A2) och körvana är meriterande
 

Varför du kommer att gilla oss

Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter! 

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. 


Vid frågor är du välkommen att kontakta  Yordabelle Nordström, yordabelle.nordstrom@axfood.se. Sista ansökningsdag är 2022-11-20. 

Information om bolaget 
I Axfoods bolagsfamilj ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och vårt supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfoodfamiljen ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Tillsammans har koncernen drygt 12 000 medarbetare och en omsättning om cirka 66 miljarder kronor. Bakom butikscenen finns de koncerngemensamma funktionerna affärsutveckling, ekonomi, HR, IT och kommunikation. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. 

Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Årsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis