Kassachef till Handlarägda Hemköp Billdal

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med vänlig stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Billdal är en butik med ett stort kundfokus och en stark teamkänsla. Hit söker vi nu en medarbetare som vill ha en ledande roll och vara del av en framgångsrik verksamhet. Tveka inte att söka redan idag

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Hemköp Billdal söker vi nu en kassachef som vill vara med och utveckla vår kassalinje ytterligare. I den här rollen får du möjligheten att påverka från dag ett. Du kommer att ingå i ett ledningsteam med 2-3 avdelningsansvariga och tillsammans ska ni forma ett gemensamt förhållningssätt för butikens alla områden. Du kommer primärt att arbeta operativt i kassalinjen tillsammans med dina medarbetare där ni ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där ni är en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

En viktig del i rollen som kassachef är det arbetsledande ansvaret där du skapar bra förutsättningar för alla medarbetare i kassalinjen. Vi ser att en naturlig ledare med flexibilitet och förmåga att prioritera i beslut. I det arbetsledande ansvaret ingår också att göra en välplanerad schemaläggning, att utveckla personalen och finnas där för dem vid behov samt genomföra löpande förändringar och förbättringar som behövs i kassalinjen.

Du kommer även att göra dagsredovisning samt den mer långsiktiga planeringen för avdelningen. Den här rollen ger dig ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dag, eftermiddag och kväll (ej helg). Lön enligt överenskommelse.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder, personal och försäljning är en förutsättning för rollen. Du ska ha erfarenhet från arbete inom dagligvaruhandeln samt kassavana. Meriterande är om du har haft en ledande befattning tidigare och vi ser med fördel att du har haft en liknande roll innan. Vi ser även att du är lösningsorienterad samt har en positiv inställning. Du skall även ha en god förmåga att kunna prioritera och strukturera. Du känner dig trygg i att ta ansvar och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Billdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Billdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen