Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Willys Uddevalla C

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta ett stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker samt vara med och bidra till en bra kundupplevelse. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och att se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Uddevalla C.

 

På Willys arbetar vi i nära team i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Vi tycker att det är viktigt att man har en bra balans mellan arbete och fritid.


Vem är du? 
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Våra medarbetares breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad och tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss har du lätt för att jobba i team, är noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken, vilket ställer krav på att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Arbetet är fysiskt och därför viktigt att du har en god fysik och att du tar ansvar för ditt eget välmående genom att prioritera en hälsosam återhämtning med motion, kost och sömn.  


Erfarenhet och kunskaper
•    Det är en fördel om du har jobbat inom servicebranschen, gärna butik/livsmedel, tidigare men inget krav.
•    Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Har du även kunskap av andra språk ser vi det som positivt, detta för att vi ska kunna möta och hjälpa alla våra kunder.
•    Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning.

Det här erbjuder vi

•    Vi är anslutna till Handelsanställdas kollektivavtal.
•    Pension och försäkringar enligt kollektivavtal.
•    Rabatt hos våra kedjor och butiker (när du varit anställd i 6 månader).
•    Kontinuerlig utbildning och utveckling via vår interna Axfoodakademi. 
•    Gedigen introduktion när du börjar hos oss.
•    Gratis kaffe och frukt finns att tillgå under dagen.
•    Personalaktiviteter.
•    Friskvårdsbidrag (när du varit anställd i 3 månader)


 

Omfattning: Tjänsten avser en behovsanställning.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger.
Plats: Willys Uddevalla C


Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis