Underhållstekniker i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi. Vi är cirka 800 anställda i Tranås och säljer för drygt 2 miljarder per år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT. I koncernen är vi cirka 400 000 medarbetare som arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling.

I Tranås finns en stor produktionsenhet och även ett kompetens- och utvecklingscenter. Våra olika värmepumpar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Underhållsavdelningen utgör en viktig del för att vi ska kunna uppnå en god och effektiv produktion. Avdelningen kommer att utvecklas ytterligare under 2023 och därmed söker vi underhållstekniker som vill vara med på vår tillväxtsresa.

I rollen som underhållstekniker arbetar du med underhåll inom både logistik och produktion. Arbetet består av varierande uppdrag där den huvudsakliga uppgiften är att förbättra och utveckla befintliga processer och flöden här i Tranås. Du ansvarar för att återkoppla om arbetet är färdigt alternativt informerar om vilka åtgärder som kvarstår. Samtidigt som du bidrar med idéer, problemlösning och tar egna initiativ så är det av stor vikt att du följer beslut och deadlines samt flaggar i tid vid eventuella problem.

Kravspecifikation

Eftersom behovet styr vad som ska utföras krävs det att du är flexibel och har en god initiativförmåga. Att kunna känna av vad som behöver prioriteras är en viktig egenskap i denna roll. Som underhållstekniker samarbetar du med olika personer, inom olika avdelningar. Du är därmed en person som är serviceinriktad, villig att lära dig nya saker och som har en god samarbetsförmåga. Givetvis gillar du tekniska lösningar och att utveckla dessa för att förbättra flöden eller produktionsprocesser.  

Truckkort och elkunskaper är meriterande för tjänsten. 

Beredskap ingår i tjänsten. Kvällsskift kan komma att förekomma under enstaka veckor.

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig:

  • Trivsel och personlig utveckling
  • Ett attraktivt jobb
  • Olika sport- och hälsomöjligheter
  • Tjänstepension
  • Friskvård och massage

Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag: 2022-11-15.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen