Inaktiv platsannons

Projektledare Industri 4.0 i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen. Vi söker nu dig som vill bli vår Projektledare med inriktning mot digitalisering & Industri 4.0.

Jobbeskrivning

Det kontinuerliga förbättringsarbetet är viktigt för oss för att fortsätta vara världsledande i det vi gör. Vi är i mål med vårt stora Layout-projekt där vi fokuserat på att optimera materialflöden och effektivisera produktionen. Med det som grund är vi nu redo att ta nästa steg inom digitalisering och Industri 4.0.

Som Projektledare kommer du aktivt att driva IT-utvecklingsprojekt inom hela vår affärsenhet. Du får utrymme att påverka och ta initiativ till den utveckling vi behöver för att nå vår gemensamma digitaliserings-strategi. Beroende på projekt behöver du kunna anamma både klassisk & agil projektledning för att nå bästa möjliga resultat.

Rollen innebär ofta samarbeten med många olika funktioner och implementering av nya system och arbetssätt. Så det är viktigt att både engagera och skapa acceptans för dessa i vår organisation, samt stabilisera dem innan projektavslut. Du förväntas också aktivt bidra till vårt gemensamma förbättringsarbete och supporta kollegor när det behövs.

I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med DC-HD/BDO som ansvarar för vår digitala strategi och är vår kontaktperson för centrala IT-frågor.

Du och de andra projektledarna utgör Projektkontoret som driver verksamhetsutveckling och projektledning över hela affärsenheten Large Hydraulic Drives.

Kravspecifikation

Du som söker tjänsten behöver ha kunskap och förståelse för både klassisk och agil projektledning samt erfarenhet av projektledning, gärna inom digitalisering/IT-utveckling. Vi vill att du har en teoretisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå samt gärna några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet och kunskap om SAP, databaser, integration, systemutveckling eller införande av IT-system är meriterande.

Som person önskar vi att du är strukturerad och att du tar egna initiativ för att driva projekt framåt. Vi vill att du har en naturlig förmåga att samarbeta med och leda andra. Du behöver kunna involvera och engagera andra för att kunna driva projekten i mål.

I rollen krävs det att du tycker om att arbeta med människor och att du har en förmåga att sätta dig in i olika synsätt och perspektiv. Du är också en god kommunikatör som förstår vikten av bra och nära samarbete med andra inom hela vår affärsenhet. Att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är inget problem för dig.

Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Välkommen till ett företag med tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef för Projekt och verksamhetsutveckling Moa Bergström på telefon 0660-87231

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan senast den 15 November.
Urval och intervjuer sker löpande vilket även gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Erik Fahlander (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)