Konstruktör i Örnsköldsvik

F... Bosch Rexroth. The Drive & Control... Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning.

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Jobbeskrivning

Vi söker nu en Konstruktör

Tjänsten är tills vidare och med placering i Örnsköldsvik

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och utvecklande arbete i en kreativ miljö, där du har möjlighet att samla på dig massvis med erfarenheter kring hur arbetet i ett stort internationellt företag fungerar.

Möjlighet att samarbeta med det interna nätverket för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att utifrån våra kunders önskemål, konstruera specialanpassade lösningar. Du kommer att skapa 3D modeller och tillverkningsritningar. I arbetsuppgifterna ingår även att sammanställa teknisk dokumentation.

Du arbetar nära våra försäljningsingenjörer, kunder, leverantörer samt vår produktion.

 

Kravspecifikation

Bakgrund

Vi vill att du skall vara högskoleingenjör inom maskinteknik eller ha erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har jobbat med 3D CAD och det är en fördel om du har erfarenhet av SolidWorksPDM-system. Engelska och svenska behärskar du både i tal och skrift.

Har du erfarenheter av Hydrauliska drivsystems funktion och uppbyggnad är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, noggrann och mån om att alltid leverera rätt kvalitet.

Du besitter förmåga att prioritera arbetsuppgifter för att hålla deadline. Vi förutsätter att du är nyfiken på, och är stimulerad av utvecklingsarbete. Du har en stark drivkraft och initiativförmåga och tycker om att arbeta både

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

 

Ytterligare information

Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att

kontakta Niklas Hörnell på 0660-86512

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta HR Helene Svensson 08-727 92 26.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan ske löpande, skicka in din ansökan senast den 30 november 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen