Inaktiv platsannons

Student LTH - Sommarjobb, Extrajobb Bosch Lund

F... Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förb...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Jobbeskrivning

Bosch i Lund söker kontinuerligt studenter som läser datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning mot programmering och mjukvaruutveckling på Lunds Tekniska Högskola. Vi vill komma i kontakt med dig som vill jobba extra hos oss under studier eller som söker sommarjobb. Vi vill också gärna komma i kontakt med dig som vill göra examensarbete hos oss. 

Bosch Lund är en R&D avdelning inom Bosch Mobility. Vi jobbar med spännande, roliga och utmanade projekt men samtidigt under avslappnade och fria former.

Flera av våra team arbetar mot fordonsindustin. Vi behöver fler utvecklare inom området Android Automotive där Bosch tar fram bildatorer som använder Android på mittenskärmen i instrumentpanelen - så kallade infotainmentsystem. Android i bilar är det nyaste området Google har gett sig in på och systemet, erbjuder precis som i smartphones och TV-apparater, ett open source system kopplat till Android ekosystem för appar och tjänster.

Vi har också team som arbetar med cybersecurity lösningar och system, där du kommer få lära dig grunderna i hur man arbetar inom detta område tillsammans med erfarna kollegor. Du kommer också få chansen att läsa intressanta kurser för att ytterliga fördjupa dig inom detta område. 

En annan stor del hos oss är utvecklingen av mjukvara inom Bosch E-Bike systems, här söker vi personer som antagligen vill jobba med embedded utveckling inom C++ eller dig som vill arbeta som apputvecklare inom iOs eller Android. Bosch E-Bike system är marknadsledande och utvecklar inte bara system till elcyklar utan även en mängd andra roliga tillbehör och funktionaliteter. 

Om du istället har intresse av att arbeta inom DevOps och configuration management finner du även detta här hos oss. Här blir du en viktig pusselbit i det agila arbetssätt som vi tillämpar inom Bosch.   

Kravspecifikation

VI söker dig som läser datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning mot programmering och mjukvaruutveckling på Lunds Tekniska Högskola.
Vi jobbar enligt agila metoder och värderar samarbete, kunskapsdelning och lagkänsla högt. 

Ytterligare information

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden. Ytterligare en hörnsten i Boschs affärsframgångar är mångfald eftersom den skapar goda förutsättningar för innovation.

Publicerad den

25-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej