KAM i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 1 december 2022
 • Malmö
Arbetsuppgifter

Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning och spannmålsinköp? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära det svenska lantbruket? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en engagerad och driven KAM som ingår i Division Lantbruks Återförsäljaraffär. I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra
Som KAM får du en central roll inom växtodling- och foderförsäljning och spannmålsinköp. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för försäljningen och spannmålsinköp hos våra befintliga och nya återförsäljare runt om i Sverige. Vidare ansvarar du för att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter hos företagsledare, butiksägare och inköpsansvariga för en långsiktig och lönsam relation. Du säljer våra produkter på ett lönsamt sätt och identifierar behov för att generera ökad försäljning. Du kommunicerar och följer upp kampanjer till våra återförsäljare. Du ansvarar även för planering och uppsättning av våra produktutbildningar och återförsäljarträffar. Hos oss får du ingå i ett dedikerat team på en utvecklande arbetsplats som satsar på att utveckla affären ytterligare.

Du blir en del av vårt engagerade team och rapporterar till Chef för återförsäljare, e-handel och säljsupport och är placerad i Malmö. Resor till våra återförsäljare förekommer ca två till fyra dagar/månad.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Ett genuint intresse för att arbeta nära det svenska lantbruket.
 • Erfarenheter som ger dig förutsättningar att sälja produkter som lantbrukaren behöver för sin verksamhet.
 • God IT-vana och erfarenhet av att jobba i ett större affärssystem är meriterande.
 • Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Du är:

 • Relationsskapande och trivs i en social roll där du får arbeta med många olika kontaktytor, både externt och internt.
 • Proaktiv och driver ditt arbete framåt självständigt med stort målfokus.
 • Strukturerad och lätt för att ta egna beslut.
 • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som KAM kan vi erbjuda dig en spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Vi ser även mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 1/12. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Leijon, Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen